Születési képleted rejti egész sorsod

Születésed pontos időpontjából egy gyakorlott asztrológus képes kiolvasni sorsod ám, hogy ezt a sorsot te milyen módon éled meg csakis rajtad múlik.

Ha megérted életed történéseit képessé válhatsz az élettel együtt áramolni.

Az én feladatom, hogy kezedbe adjam életed iránytűjét és térképét, segítsek a tájékozódásban. Segítsek megfelelő döntéseket hozni és hozzásegítselek az önismerethez. Minnél jobban tisztában vagy önmagaddal és igényeiddel annál kiegyensúlyozottabb életet élhetsz.

A sikeres és teljes értékű élet megéléséhez elengedhetetlen a megfelelő időben a megfelelő helyen lenni. A kínai asztrológia ebben sokat segíthet. Talán sokan tisztába vagytok születési évetek kínai állatövi jegyével ez azonban csak az év oszlopodat határozza meg ami a legkisebb mértékben hordozza valódi éned jellemzőit. A horoszkóp képlet 4 pilléren alapul mennyei törzsel és földi ággal. A horoszkóp képlet analíziséből nem csupán életed történései de annak időbeli aspektusai is kiolvashatók. Választ adhat olyan kérdéseidre mint: milyen partner illik hozzád, mi az életfeladatod, hogyan dönts megfelelően, milyenek a karrier és pénzügyi lehetőségeid és hogyan tudod ezt befolyásolni, milyen adottságokkal- tehetséggel rendelkezel, milyen foglalkozás lenne a legmegfelelőbb számodra, mi várható a közeljövőben, mit mutat gyermeked képlete....

Előzetes időpontot mailben vagy telefonon tudsz foglalni.

<< megelőző | következő >>