Sensitive audit bemutatása

A holisztikus egészség és harmónia helyreállításának új távlatait nyitjuk meg Önnek Ragyolcon-Salgótariántól mindössze 15km-re. A legkorszerűbb Sensitive Audit nevű inovációs készülék biofizikai számítógépes állapotfelmérésre és kezelésre egyaránt alkalmas. A legújabb generációs modell pontossága eléri a 96%-ot és számos szolgáltatást nyújt. A világ számos kontinensén az orvosi praxisban is bizonyította létjogosultságát. A Sensitive Auditban lévő Lifestream program segítségével kiértékeli a mért adatokat és feltárja a problémát kiváltó okokat. A biofizikai állapotfelmérés során szervről szervre, szövetről szövetre haladva valósággal a sejtek szintjén elemezzük az ön szervezetét. Derítse ki ön is milyen tényleges okok húzódnak meg panaszai hátterében.

A kivizsgálás során pontos jelentést kap egészségi állapotáról mely képet ad az ön testében zajló folyamatokról a baktériumok ,vírusok ,paraziták aktivitásáról. Kimutatja a toxínokat (nehézfémeket is) és alergéneket, elektroszmog terhelést. Feltárja az egyes szervek és szövetek rendellenes működését. Személyre szabott kezelési javaslatot ad az egyensúly helyreállítására. A készülékkel megfelelő, célirányos biofizikai kezelés végezhető.

Ha ön is kíváncsi milyen okok húzódnak meg panaszai hátterében vagy szeretné felmérni egészségi állapotát akkor a legkorszerűbb gyógymód nyitva áll ön előtt. Forduljon hozzánk bizalommal.

>> következő