Sensitive audit múködési elve

Testünkben minden sejtünk, szervünk, szövetük rá jellemző egészséges rezgéstartományban van és az ettől eltérő állapotok diszharmonikus működésre,betegségre utalnak. Ennek okán a Sensitive Audit megdöbbentő pontossággal, melyeket utólagos orvosi laboreredmények számtalanszor igazoltak, nyújt képet testünkben zajló folyamatokról.

A több mint 500 binaurális szenzornak köszönhetően a készülék a ma használatos készülékek legpontosabb mérési eredményeit szolgáltatja. A felmérés több egymástól független csatorna igénybevételével zajlik nem invazív, fájdalommentes módon. Olyan átfogó képet kínál amelyet a hagyoményos orvoslás során 1heti vizsgálattal tudnánk elérni. Az emberi testben az agy és a szervek kapcsolatban állnak egymással ,elektromos impulzusok révén adják veszik a jeleket ami elektromágneses teret hoz létre. A Sensitive Audit túllépi a biorezonancia határait. A szabadalmi SBA szenzorok (Sensitiv BiStable Analyzers) az agytörzsben észlelhető rezgéseket mérik, mely az agyi irányító központok és a belső szervek közötti információs áramláskor keletkeznek és pontos információt hordoznak a szervezet egészségi állapotáról.

Nem virtuális személyt mér és nem algoritmusok szerint analizál hanem a konkrét személyel komunikál.

A készülék rendelkezik megfelelő Európai Uniós tanusítvánnyal mi több az Egyesült Államok élelmiszer és gyógyszerügyi hivatala orvosi készüléknek minősítette a neurológia területén.

<< megelőző | következő >>