Ősi kínai asztrológia

A kínai császárok ismertek voltak az asztrológia szeretetéről mely nagy mértékben határozta meg politikai döntéseiket. Az udvari asztrológusok nagy megbecsülésnek örvendtek. A kínai asztrológia eredete a régi császári évkönyvek alapján ie. 2697-re nyúlik vissza, de ennél jóval régebbi a keletkezése. A kínai asztrológiát a Sárga Császártól eredeztetik, aki nagyon bölcs és megvilágosodott tanító, valamint főpap volt. A kínai naptár a lunáris és szoláris elemeket kombinálja és napjainkban is nagy megbecsülésnek örvend Ázsiában ahol szerves részét képezi a mindennapi életnek.

A kínai horoszkóp kör állatjegyei 12 éves ciklulban ismétlődnek (patkány, bivaly,tigris,nyúl, sárkány, kígyó, ló, kecske, majom, kakas, kutya, disznó). Minden évhez kötődik egy őselem (fa,tűz,föld,fém,víz) jin vagy jang polaritásban. Az egész egy 60 éves ciklikusságot követ. Egyszerűbben mondva a kínai asztrológiában 60 évenként fordul elő azonos elemet,energetikát, polaritást hordozó év.

Születésed időpotján a különböző elemek,polaritások és energiák keveredésével egyéni variációk jönnek létre melyek megpecsételik sorsod, olyanok mint az ujjlenyomatatod. Ez a születési képlet magában rejti egész sorsodat. Én abban segítelek, hogy ezt a születési képletet lefordítsam a te nyelvedre, megvilágítsam életed eseményeit, válaszokat adjak a felmerülő kérdésekre, segítsek megfelelő döntéseket hozni. Célom hozzásegíteni téged egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, sikeresebb, énazonos és teljesértékű élethez. Ismerd meg önmagad!

A kínai asztrológia révén rengeteg hasznos információt kaphatsz.

következő >>