Sensitive audit alkalmazása

  1. Felméri a vizsgált személy biofizikai állapotát és képes a homeosztázis sokrétű elemzésére egyes rendszerek és szervek szerinti bontásban.
  2. Kiértékeli a szervezetben végbemenő működési és állapotbeli biofizikai változásokat.
  3. Feltárja a szervek, szövetek működésbéli rendellenességeit még mielőtt a panaszok megjelennének. Alkalmas a lehetséges betegségek kockázatának előrejelzésére.
  4. Észleli az egyes betegségek kockázati fázisba jutását. Felismeri a kórokozókat,baktériumokat,vírusokat, gombákat,parazitákat és értékeli aktivitásukat.
  5. Kimutatja az allergéneket és különféle toxínokat(nehézfémeket is), így a táplálkozásból , gyógyszerekből, légúti, kémiai vagy egyébb eredetű szennyező anyagok jelenlétét.
  6. Azonosítja a szervezetet érő energetikai,információs terhelést, geopatikus sugárzást, számítógépek,mobiltelefonok okozta elektroszmog terhelést.
  7. Kimutatja a lelki,érzelmi stresszt.
  8. A készülék legfőbb erényei közzé tartozika, hogy a mélyreható elemzés eredményénak tükrében lehetővé teszi a személyre szabot kezelési mód meghatározását és a leghatékonyabb infó szer kiválasztását és elkészítését.
  9. Lehetővé teszi a külömböző táplálékkiegészítők, gyógynövények hatékonyságának tesztelését és megfelelő adagolás beállítását.
  10. Személyre szabott célirányos biofizikai frekvenciás energetikai kezelést

<< megelőző | következő >>