Elemzések típusai-konzultációk

Személyes asztrológiai elemzés

A pontos születési időpont és születési hely megadásával felállított szémélyes képletből tudhadsz meg magagaddal, életeddel, múltaddal kapcsolatban olyan információkat amik az önismeretben segítenek. Rávilágít az adottságaidra, viselkedési mintáidra,karmikus feladatokra, miként kezeld életedben a kihívásokat, mi az életfeledatod, milyen égi támogatás kíséri életed. Segítek rálátni magasabb perspektívából saját életedre, hogy tisztábban lásd milyen lépések szükségesek a boldogabb,teljesebb,kiegyensúlyozottabb élet eléréséhez.

Amennyiben nem tudod születésed pontos időpontját a kínai asztrológia tükrében abban az esetben is képes vagyok elkészíteni részleges horoszkóp képletedet és így a nyugati asztrológiától eltérően nagyon sok hasznos személyes információhoz juthatsz.

Az elemzés két konzultációt tartalmaz. Személyes találkozás nem szükséges (de természetesen lehetséges). Az elemzés online formában is elérhető. Az első alkalom a horoszkóp bepontosításához szükséges a második az maga az elemzés.

Válaszutak- konkrét témakör, megválaszolatlan kérdések

Amennyiben válaszút elé kerültél, nem látsz tisztán bizonyos kérdésekben, úgy érzed folyamatos mókuskerékben ragadtál amelyből nem látod a kiutat, munkahely váltáson gondolkodol, nem vagy tisztában azzal mivel is foglalkozz, felmerült életedben egy kérdés melyre nem találod a választ? A képleted segít tisztán látni, hogy megtaláld a megoldást illetve megértsd mi és miért történik veled és ezt mind személyre szabottan.

Személyes időszakos előrejelzés

Ez az előrejelzés egy megadott időszakot rendszerint 1 éves  vagy 10 éves időszakot ölel fel. Ezen időszakon belül az életedben várható történéseket,eseményeket,megéléseket és lehetőségeket tárja fel. Segít, hogy felkészülj és megfelelően reagálj a kihívásokra. Megtudhatod milyen támogató erők hatnak az adott időszakban melyeket érdemes kihasználni és miket érdemes inkább kerülnöd. Megtudhatod életed mely területe kap hangsúlyt.

Párkapcsolati elemzés- szinasztria

Két személy kapcsolatát elemzi.Ezen személy lehet bárki akivel kapcsolatban állsz a partnered, gyermeked,szüleid,kolégád, barátod,rokonod stb… Rávilágít a kapcsolat müködési dinamikájára, konfliktus forrásaira, közös feladatokra, összekötő elemekre arra is, hogy partnereddel mennyiben illetek egymáshoz. Megoldásokat kínál a kapcsolat helyes működtetésére.

Gyermek horoszkóp elemzés

Minden gyermek kincs. Melyik szülő ne szeretné gyermekének a legjobbat.Melyik szülőt ne foglalkoztatná gyermeke sorsa, megteremteni és biztosítani számukra a legkedvezőbb körülményeket. Gyermeked születési képletéből kiolvasható személyisége,adottságai,viselkedési mechanizmusai. Megmutatja mire figyelj nevelése során, hogyan kezeld a konfliktusos helyzeteket. Ezzel nagyban segítheted hogy,  skikeres, magabiztos,kiegyensúlyozott felnőtté cseperedjen.

Időzítés

Az életünkben számtalan fontos eseménynek (lakodalom, cégalapítás, fontos operáció, munkahelyi felmondás, szerződés aláírása stb....) vagyunk részesei. Ezen események időponjának megfelelő időzítése nagyban hozzájárulhat a kívánt eredmény eléréséhez,terveid megvalósulásához. Minden nap különbüző energetikai hatást vált ki. Az időzítésnél pontosan ezeket a hatásokat vizsgálva határozom meg a legkedvezőbb időpontot, hogy az a legnagyobb öszhangban legyen a várt eredménnyel.

<< megelőző | következő >>