- Detekcia patológie v organizme, stupeň jej možného vývoja a potenciálna možnosť zhoršenia
- Neinvazívna analýza mikroflóry detegujúca prítomnosť vírusov, baktérií a iných cudzopasníkov
- Identifikácia kontaminantov v organizme (mykotoxíny, pesticídy, herbicídy, nitráty a dusičnany, fungicídy, ťažké kovy)
- Vyhodnotenie stupňa hromadenie nebezpečných potravinových prísad ( „éčok“)
- Detekcia možných alergénov a dôvodov ich výskytu
- Detekcia najviac oslabených systémov v organizme
- Detekcia možných ochorení v ich počiatočnom štádiu
- Identifikácia najefektívnejšieho smeru uzdravenia na základný stav jednotlivca
- Identifikácia jednotlivých rizikových procesov v tele
- Ohodnotenie biologickej aktivity mikroflóry, rozsah jej aktivity a rozdelenie zón výskytu
- Monitoring a identifikácia zmeny v orgánoch: zápal a degenerácia
- Vyhodnotenie acidobázickej rovnováhy v tkanivách
- Vyhodnotenie stupňa energeticko-informačného vplyvu na organizmus
- - otestovanie vhodných potravín, medikamentov, výživových doplnkov pre organizmus
- - výber vhodných otestovaných homeopatických prípravkov, príprava spektronozód
- - stanovenie individuálneho programu liečby
- - biorezonančné (BRT a MOR) terapie
<< predchadzajúci | ďalší >>